Klik hier voor de volgende channeling

 

De Opgestegen Meesters (10)

 

 

Wij gaan het weer hebben over Verleden, Heden en Toekomst.

We hebben uitgelegd dat er zielsfragmenten van ons in andere tijdvakken leven.

Dit zijn stukjes van onze ziel.

Deze zijn aan elkaar verbonden.

Deze zielen zijn geďncarneerd in een fysiek lichaam, of dit nu een foetus of een volwassen lichaam is, doet niet zoveel ter zake nu.

Deze personen hebben allen een eigen naam, een eigen persoonlijkheid, een eigen leven, een eigen vrije keus.

Een eigen tijdstip van geboren worden. Een eigen tijdstip van overgaan.

Net zoals JIJ nu leeft!

Er leeft dus niet iemand in een ander tijdvak die er Hetzelfde uitziet als jij. Integendeel. Je zult, als je elkaar tegen (zou) komen, elkaar wel herkennen, maar NIET qua uiterlijk!

Jullie leven, in een ander tijdvak, met een ander (fysiek) lichaam en identiteit. Maar je bent wel verbonden aan elkaar.

Doordat je Zielsfragmenten, Zielsdelen bent van elkaar.

We snappen dat het begrip Zielsverwantschappen nog lastig is.

De ZielenHereniging is op aarde begonnen, en dat is voor jullie ook al best lastig, maar als je op je gevoel afgaat, wat je meesten van jullie inmiddels mooi aan het ontwikkelen zijn (niet teveel nadenken maar denken met je Hart), dan weet je dat, diep van binnen, als je een Zielsverwant bent tegengekomen.

De gevoelens die je deelt met je Zielsverwanten, die je ontmoet in DIT tijdvak, is een andere als de ontmoeting met je Overziel en je ZielenDelen, Fragmenten.

De ZielenVerwantschap die je voelt bij je kind, je partner, vriend of vriendin, collega… als je Herkent dat jullie ZielsVerwanten zijn, is een andere dan de zielenverwantschap met je overziel en je zielsfragmenten die in een ander tijdvak leven.

De verbondenheid zal hetzelfde aanvoelen, temeer ook omdat je elkaar zult Herkennen, hetzelfde zoals je nu je ZielsVerwant Herkent!

De films zoals bijvoorbeeld Back to the Future en bijvoorbeeld (teken) films voor kinderen van deze tijd, die over heksen gaan, zitten boordevol waarheden, maar ook onwaarheden.

Er wordt geschetst dat je, als je een Tijdreis maakt, jezelf tegenkomt, maar dan ouder, of jonger…

Dit is in zijn geheel onmogelijk, of je zou BINNEN DIT TIJDVAK terug moeten reizen.

Dan zou je jezelf tegenkomen, met dit lichaam, maar dan jonger of ouder.

Als je een Tijdreis zou maken naar laten we zeggen: het jaar 2300, dan zou je niet dit fysieke lichaam tegenkomen met een paar extra grijze haren erbij!!! NEE, je komt je ZielenDeel tegen, je ZielsFragment, met een totaal ander fysiek lichaam, persoonlijkheid en eigen Leven!!

Denk nou even logisch na, als je een tijdreis naar 2300 zou maken, vanuit dit tijdvak, 2003, ga je een 300 jaar vooruit, de toekomst in (wat voor jullie als toekomst ervaren wordt) en dan zou je maar een paar jaar ouder (20) eruit zien? Zou niet mogelijk zijn!

Als je naar het, wat jullie Verleden noemen, het verleden zou reizen, kan het zijn dat je daar ook een ZielenDeel van jezelf tegenkomt.

Die zal gekleed gaan in de kleding van Die Tijd, maar een eigen persoon met een eigen naam zijn.

Jullie zullen de verbondenheid voelen, maar zijn niet dezelfde persoon, zoals jullie dat in films wordt voorgeschoteld!

Wij laten het onderwerp even rusten en gaan om weder te keren!

 

In Licht en Liefde

Marina