Klik hier voor de volgende channeling

 

De Opgestegen Meesters (2)

 

Ten tijde van Atlantis hadden de mensen een Multidimensionaal Bewustzijn.

Zij bouwden hun gebouwen op een ander manier dan dat wij denken. Archeologen en wetenschappers hebben hun bevindingen vertaald in wat zij dachten, hun zienswijze.

En dus moet het zo zijn.

Wij worden door de wetenschap in het ongewisse gelaten.

Er zijn vondsten die niet openbaar gemaakt worden.

Er zijn ook vondsten die wl openbaar gemaakt worden, waar geen verklaring voor is vanuit de absolute wetenschap.

Mensen die met een verklaring voor gebeurtenissen of vondsten komen, die niet verklaard kunnen worden door de wetenschap, of vanuit archeologisch oogpunt, worden al gauw voor gek verklaard.

Het past niet in de gewonen denkwijze van de meeste mensen, dus klopt het niet.

De mens had een ander bewustzijnsniveau in de tijd van Atlantis dan nu.

Zij waren MultiDimensionaal.

Zij waren Multizintuiglijk. In deze tijd en de afgelopen eeuwen, waren wij vijfzintuiglijk.

Vijfzintuiglijk: zien, horen, proeven, ruiken en voelen; 7-voudig chakra systeem en een bewustzijnsniveau die het waarom op aarde te zijn niet (nog niet) kan beantwoorden.

Multizintuiglijk: gedachtekracht, materialiseren, de-materialiseren, van vorm veranderen, energielichamen, 13-voudig chakra systeem, HogerBewustzijn (bewust zijn van de Ziel; de Zielengroep; evolutie van de Ziel, de Taak, de Aarde; het Universum) en natuurlijk: zien, horen, ruiken, proeven en voelen.

De mens kwam naar de aarde om haar taak, missie, uit te voeren, met het zicht op de evolutie van de aarde en het Universum, en de beschikking over deze zintuigen om dit te realiseren.

De reden waarom we veel horen, nu, over het VissenTijdperk (3 dimensionaal) en het AquariusTijdperk (4 dimensionaal) is dat wij nu mogen evolueren naar een MultiDimensionaal bewustzijn.

Wij zijn niet meer beperkt door vijf zintuigen, maar wij leren heel langzaam dat we meer zijn/kunnen dan dat.

Het VissenTijdperk gaat zich afsluiten en het AquariusTijdperk dient zich aan. Vandaar ook dat de mens evolueert, groeit, van een 3 dimensionaal bewustzijn naar de 4e dimensie, dus Multizintuiglijk, dus MultiDimensionaal.

Er zijn mensen die zich dat bewust worden/zijn, dat we gebruik kunnen maken van meer dan vijf zintuigen.

Deze mensen laten zich leiden door de Hogere Leiding van Gidsen, Engelen en opgestegen Meesters.

Zij luisteren naar die stem, de stem van hun hart.

Zij worden begeleid in het verspreiden en delen van de kosmische kennis, die wij allen bezitten, maar weer vergeten zijn.

 

Er zijn mensen die ontdekken dat wij met gebruikmaking van het 13-voudig chakra systeem, contact kunnen maken met andere dimensies. (o.a.)

Er zijn mensen die met de energievelden, die wij mogen leren gebruiken, kunnen reizen door tijd en ruimte. (energielichamen)

Er zijn mensen die bepaalde stoffen van vorm kunnen veranderen.

Er zijn mensen die met gedachtekracht objecten kunnen verplaatsen, zonder deze aan te raken.

Er zijn dus al veel mensen MultiDimensionaal.

 

Veel van deze artikelen roepen een bepaalde Herkenning op.

Het voelt als een Herinnering, het voelt goed, maar met onze gedachten kunnen we het geheel als zodanig niet plaatsen.

De rationele mens onder ons doet het af als gezwets (in de ruimte~~!!) of is angstig voor een nieuw inzicht en ontkent het.

Het is fijn om te zien, te horen en te voelen dat er veel mensen op het pad zijn gegaan naar het ChristusBewustzijn; zij ontwikkelen zich tot Multidimensionale Mensen.

Het geeft soms wat ongemakken, zowel lichamelijk als geestelijk, de verandering van Trilling, de verhoging van het trillingsgetal van de aarde om deze sprong (groei, evolutie) te maken naar de vierde dimensie, maar gelukkig zijn er dan velen onder ons, die het mogelijk maken dit te leren en te begrijpen door op het internet dit soort artikelen te schrijven, over de gehele wereld, met gebruikmaking van n van de extra zintuigen: het vermogen en vertrouwen de boodschappen uit de andere dimensie te kunnen horen en vertellen!

Wij zullen jullie, zowel op aarde als in andere dimensies, steunen op deze mooie reis!

Weet dat alles is zoals het moet zijn, dat niets toeval is, dat alles een reden heeft, en dat alles al eens zo geweest is.

Het is niet nieuw, noch oud.

Het Is er!

Een gevoel van herkennen en herinneren.

In Licht en Liefde,

Marina