Klik hier voor de volgende channeling

 

De Opgestegen Meesters (7)

 

 

De Opgestegen Meesters helpen ons met lessen. Zij waren op de aarde ten tijde van Atlantis.

Zij zijn in een dimensie die wij mogen gaan leren zien en begrijpen!

Wij gaan verder met de Overziel.

Wie of wat is nu een Overziel, Jouw Overziel.

Een Overziel is een stukje van Jou! Het is een Ziel, een persoon in niet-stoffelijke vorm, met een multidimensionaal bewustzijnsniveau.

Deze ziel heeft een naam. Zijn/haar eigen naam.

Wij spreken over zijn of haar, want deze Overziel kan elke vorm of gedaante aannemen die hij/zij wenst.

Dus Mannelijk én Vrouwelijk. Dat zijn lichamelijke vormen.

Ook kan de Overziel, indien gewenst, andere vormen aannemen.

De overziel kan elke vorm aannemen die hij/zij wenst, dus ook een vogel, een ander dier, een windvlaag, een gedachte (is ook energie), enzovoort.

Het kan ook zijn, dat hij/zij het nodig acht om een kijkje in je leven (lees: jouw aardse leven) te nemen, door gebruikmaking van jouw ogen! Dit is een gevolg van een gesloten contract, tussen jullie!

Dan stapt de Overziel in jouw lichaam, zonder dat je je dat bewust bent. Je verliest daardoor geen controle! Schrik hier niet van, dit gebeurt al eeuwen, in aardse jaartelling. Al zolang de mens bestaat.

De Overziel kan er voor kiezen om dit te doen, om Jouw lessen te steunen en te sturen, maar ook om Zelf lessen te leren.

Onthoudt: zo op aarde, zo in den Hemelen.

Overzielen zijn stukjes van onszelf, dus jou kwaad doen is niet aan de orde: hij/zij zou zichzelf daar alleen maar kwaad mee doen. Dat is ook wat in de bijbel geschreven staat.

Ik ben jou, jij bent mij, zegt Jezus.

Zoals we verbonden aan elkaar zijn als mensen, zo zijn we aan elkaar verbonden met bijvoorbeeld dus onze Overziel. Deze Overziel kan jou iets in je oor fluisteren, waardoor JIJ denkt: wat een Prachtig idee (van mijzelf).

Veel mensen, die hulp of healing zoeken, krijgen de mededeling: je hebt een gids bij je, deze gids is er al je hele leven (dit leven, anno NU, dus jouw Heden). Overzielen presenteren zich aan mensen die in die dimensie kunnen kijken, met een niet-stoffelijk lichaam, maar toch een lichaam. Er zijn ook mensen die over beschermengelen praten. Een Overziel kan verward worden met een beschermengel.

Uiteraard kunnen wij de kennis, liefde en zorgzaamheid leren van de Engelen, zij zijn ook om ons heen, als wij willen leren luisteren, maar onze Overziel is dichter bij ons, want hij/zij is een Deel van Ons. Wij blijven zeggen Ons, dit omdat wij jullie bewust willen maken, dat Jullie uit meerdere stukjes (personen) IK bestaan.

Om nog even daarop terug te komen: Je leeft Nu, dit is je Heden, er is nog iemand van JOU, verbonden met JOU, die in JOUW Verleden Leeft, en nog iemand die in JOUW Toekomst leeft. En dan is er nog JOUW OverZiel. Jullie zijn allen nauw verbonden met elkaar, zonder het te weten!

Raar hè?

Laat het maar tot je komen. Wij komen hier weer op terug!

Lees ook: www.nibiruancouncil.com/html/oversoulcontractsarticle.htm

 

Licht en Liefde,

Marina