Klik hier voor de volgende channeling

 

De Opgestegen Meesters (1)

We kennen allemaal wel stukjes uit de bijbel, of we nou gelovig zijn of niet.

We vieren Pasen en Pinksteren, Kerstmis en andere feestdagen.

Vaak zijn feestdagen Bijbels gerelateerd. We vieren kerstmis omdat dat de geboortedag van Jezus is. We vieren Hemelvaartsdag om dat dat de dag was, waarop Jezus naar de Hemel ging.

Volgens de Bijbel mogen alle kinderen weer thuis komen in Gods Koninkrijk.

Dat wij ook weer wederkeren op aarde, daar wordt in de bijbel een beetje vaag over gedaan.

Wie zijn nu dan de Opgestegen Meesters.

De opgestegen Meesters waren op Aarde, in de tijd van Atlantis.

Voordat Atlantis verloren ging, hadden de mensen het bewustzijnsniveau van de 6e of 7e Dimensie.

De opgestegen meesters verlieten de aarde, net voordat het elektromagnetisch veld van de aarde instortte.

De Opgestegen Meesters zijn vervolgens afgedaald naar de verborgen stad onder het Gizeh platform, van de grote piramide van Gizeh, in Egypte.

Daar leven en werken zij, in een dimensie, in een wereld die je met onze menselijke ogen niet kunt waarnemen.

Vanaf dat moment worden wij mensen ondersteund door de liefde en wijsheid van de opgestegen Meesters, om onze groei van ons bewustzijn te waarborgen.

In de tijd van Atlantis waren wij multidimensionaal.

De afgelopen periode zijn wij 3 dimensionaal geweest; in deze periode bestaat macht, disharmonie, dualiteit en jezelf willen bewijzen. Omdat we nu doorgroeien naar de 4e dimensie, groeien we ook door in ons bewustzijn van deze dimensie, die staat voor liefde, respect en eenheid. Dit alles wordt ondersteund door de opgestegen Meesters.

De aartsengel Metatron, de aartsengel MichaŽl, st. Germain, Sananda (Jezus) zijn enkele voorbeelden van opgestegen Meesters.

Zij zijn allen van de Melchizedek orde.

Wat er nu gebeurd is dat er meerdere opgestegen Meesters de menselijke fysieke vorm aannemen om naar aarde terug te keren om zo hun kennis, lees: onze eigen kennis, die we vergeten zijn en kwijtgeraakt; te helpen herinneren.

 Andere Opgestegen Meesters behouden hun energie-vorm en brengen hun boodschappen en dragen hun kennis uit dmv channelingen, zoals deze.

Aartsengelen, Germain, Sananda of andere opgestegen Meesters gaan zich steeds meer identificeren met de mens. Zij maken zich bekend aan diegene die zich bewust worden van de Universele Christus.

Andersom werkt het ook: zij die zich Bewust worden, identificeren zich met de opgestegen Meesters.

Dit alles heeft te maken met het omkeerpunt in 2012.

Mensen worden nu aangeraakt om bewust te worden, wakker te worden, welke de redenen zijn waarom en waarvoor zij op aarde zijn.

Velen onder ons worden zich nu bewust van onze energieŽn, w.o. bijvoorbeeld ons Lichtlichaam, de Merkaba, die wij kunnen leren activeren om zo, straks in 2012, the ascension (het opstijgen) mogelijk te maken.

Wij leren dat wij meerdere energieŽn om ons heen hebben, naarmate onze groei van bewustzijn Hoger wordt.

Om door te kunnen groeien naar verlichting.

Vanuit deze verlichting wordt het ons mogelijk gemaakt om de aarde te helpen verlichten.

Wat zoveel betekent als: des te meer groepen (zielengroepen, monades) samenkomen, des te groter wordt het verspreiden van het Licht.

Voor zowel de mensen, die dan in contact komen met hun Universele Christus, hun Hoger Zelf, hun I am Presence, danwel voor Moeder aarde, die dan steeds meer kan openen om Krachtplaatsen te creŽren.

Deze krachtplaatsen zijn Bundels van (wit) Licht, deze zullen opengaan om Moeder Aarde te zuiveren in eenheid en uniciteit met het Universum.

In elk land van de wereld, zijn zich nu de zielengroepen aan het Herenigen.

Nu is het nog niet helemaal duidelijk voor velen onder ons, waarom dat precies gebeurt.

Naarmate de tijd verstrijkt, zal dit duidelijker worden, dat deze Hereniging er is, voor deze groepen, om het Licht te verspreiden, de krachtplaatsen van Moeder Aarde te vinden en te openen, zodat wij allen kunnen opstijgen, in 2012, als ware wij opgestegen meesters zelf!

De mensen onder ons, die zich langzaam bewust worden, zullen merken dat zij zich uitermate interesseren voor deze onderwerpen, krijgen Haast om te gaan doen waarvoor zij op Aarde gekomen zijn: de Verlichting van de Aarde en de mensen die daarop wonen.

In Licht en Liefde,

Marina